четвер, 6 лютого 2014 р.

Мирний протест під Верховною Радою 6го лютого


Члени спільноти «Вільні люди» в складі сотень самооборони прийняли участь в попереджувальній ході під Верховною Радою, де відбувалось засідання. Так ранком більшість сотень вирушили великою колоною навколо центральної будівлі урядового кварталу, їх підтримала велика кількість мітингувальників із майдану та батьки військовиків. Із гучними закликами звертались до ВВшників та Беркутів що
охороняли бандитську владу. Парубій, Левус, Чорновіл та інші «не прості» супроводжували похід.
Під час заходу відбувалось чимало розмов та мирних дій. Вдалось підслухати розмови солдатів внутрішніх військ, де вони в дружній розмові між собою щиро обговорювали «продажних мітингувальників із майдану», запевняли: «цих вашистів із нацистською символікою після вступу у Європу там же і перестріляють». Пізніше до посту ВВшників, на східцях в Маріїнський парк, представивши бейджик підійшли тітушки, й спокійно зайшли на територію «к бандє».
            Отака прикра, друзі, правда. І не дивно. Їм же майстерно «промивають мозг», ізолюючи від інформації, подають таку, яка на руку владі. Ми усі розуміємо – брехливу. Приклад можна зараз побачити на вулиці Грушевського, коли на барикадах встановлені колонки, проектор, й активісти транслюють патріотичні медіа файли. Декілька записів спеціально і продумало несуть звернення до всього людського що є у виконавців злочинних наказів. Але, наша влада і її пропаганда «недремлєт», тому із боку військовиків навперебій лунають «дур*ваті» пісні, шансони і така ж «блатна» музика. Вона і глушить ті звернення. Це треба бачити.
            Дивимось фото та відео, РОБИМО ВИСНОВКИ.

"Чекаємо в рядах Самооборони!" - головне, що говорять члени Самооборони.
























Немає коментарів: