субота, 7 грудня 2013 р.

КМДА є і буде за народом, беззаперечно.


Як відомо однією із новин революційних подій четверга стало те, що суд прийняв рішення про незаконність зайняття КМДА людьми із майдану. Ці «чутки» хвилювали людей весь ранок, а журналісти зібрались під будівлею ще задовго до початку офіційної заяви. У приміщення прибули представники виконання судового рішення й толком навіть не зачитали його, навіть журналістам. Виявилось, що рішення як такого ще нема, є лиш прийнята ухвала. 

Ситуацію пояснив комендант захопленої Держадміністрації – Едуард Леонов, член об’єднання «Свобода». Він пояснив, що джерелом влади в Україні є народ, тому народ має повне право займати приміщення.

Також він додав, що в тексті ухвали не було вказано ні одного конкретного прізвища чи конкретної групи людей котрі повинні покинути даний зал. (Текст ухвали так і не надали до зачитання людям, незважаючи на численні прохання). 

  Згодом частина мітингувальників із Майдану зібрались на Михайлівській площі, та обговорили арешти студентів. Речник розповів про незаконні дії судів, про здійснене безправство, після чого всі рушили на мирне пікетування Мін. Вн. Справ у Києві. Будівля між Софіївським собором та Михайлівським була повністю  «обнята» людьми, котрі взялись за руки. Скандували: «Звільнити невинних» та інші гасла. Серед  патріотів  були як студенти, так і монахи, св’ященники. 
Цікавим фактом було те, що працівники установи ходили людям перед обличчям пихато не звертаючи уваги, це вражало зухвалістю.










Фото Миколи Веприка
При підтримці Самуляка Петра

Немає коментарів: