середа, 12 лютого 2014 р.

Про бібліотеку Майдану

            
           Кілька слів про гідні події на території волі, на Майдані у Києві. Життя продовжується, і «революційний побут» розвивається. Так, після захоплення Українського Дому появилась можливість поселити більше людей та збільшити інфраструктуру, як наслідок появилась
Бібліотека Майдану. Вона знаходиться під 1им та 2гим поверхом побіля екскаваторів. Стелажі повні книг що посортовані і навіть мають алфавітні показчики.
            Як розповіли волонтери- бібліотекарі, було оголошено збір книг для вільного обміну. Правила прості: кожен може принести свою книгу, і взяти яку – небуть, котра цікавить. Коли береш книгу із території бібліотеки, ти пишеш на листку своєю рукою «ЧЕСНЕ СЛОВО» і кидаєш у своє слово у скриньку. Подальша умова єдина – після прочитання принести і повернути. Якщо ви візьмете любу книгу із стелажа, то на перших сторінках знайдете печатку бібліотеки Майдану. Також розвішані оголошення сповіщають відвідувачів про потреби книгарні й тих авторів книги яких потрібні. Є окремий список, де кожен може написати своє бажання.

            Таку цікаву ідею й її реалізацію можна брати як приклад на майбутнє. Отак вільно і варто робити у нашому житті.










Немає коментарів: